Welkom Bij Game Onderdelen

Smartphones

Phone Onderdelen Zelf uw Samsung, Nokia, LG, Sony, Huawei of BlackBerry smartphone repareren? Met onze onderdelen en gereedschap gaat het lukken!

Tablets

Tab Onderdelen Tablet reparatie onderdelen, gereedschap en accessoires voor Samsung, Lenovo, Asus en Acer.

Computers

Laptop Onderdelen Onderdelen voor diverse laptops en ultrabooks, om uw defecte laptop snel een eenvoudig te herstellen.

Cameras

GoPro Onderdelen Snel terug in de actie met onze GoPro onderdelen en accessoires.

Overige

Reparatie Gereedschap Al jaren leveren wij professionals en thuis klussers de beste tools. Nu het handigste gereedschap in één overzichtelijke shop!
Verder Winkelen
Bekijk Alle Webwinkels

Game Onderdelen

Game Onderdelen, onderdeel van Bereikbaar, is gespecialiseerd in telefoon, tablet en laptop onderdelen. Wij kunnen u voorzien van de meeste interne producten welke in deze apparaten te vinden zijn. Door onze nauwe contact met diverse leveranciers in binnen- en buitenland, kunnen wij de onderdelen aanbieden tegen een scherpe prijs.


Bereikbaar
Game Onderdelen is een initatief van Bereikbaar.nu, dat sinds 2009 reparatie onderdelen en accessoires voor spelcomputers en telefoons verkoopt. Met verschillende webwinkels richten wij ons specifiek op telefoon, tablet en laptop onderdelen en accessoires.

U kunt bij ons ook terecht voor reparatie. "Het zal je maar gebeuren", net een nieuwe telefoon met een tweejarig abonnement en u laat hem vallen. Geen garantie en geen telefoon. In veel gevallen kunnen wij dan uw telefoon nog repareren. Dit is veel goedkoper dan een nieuwe telefoon. Voor reparatie verzoeken kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier.


Bezoekadres Game Onderdelen (Op Afspraak)


Adres: K.R. Poststraat 1-G,
8441 EL
Heerenveen
Telefoon: 085 489 5716
(Op werkdagen van 9.00 tot 17.00)
E-mailadres: info@gameonderdelen.nl
KvK-nummer: 67433502
BTW-identificatienummer: NL856987840B01
Nieuwsbrief