Welkom Bij Game Onderdelen

Smartphones

Phone Onderdelen Zelf uw Samsung, Nokia, LG, Sony, Huawei of BlackBerry smartphone repareren? Met onze onderdelen en gereedschap gaat het lukken!

Tablets

Tab Onderdelen Tablet reparatie onderdelen, gereedschap en accessoires voor Samsung, Lenovo, Asus en Acer.

Computers

Laptop Onderdelen Onderdelen voor diverse laptops en ultrabooks, om uw defecte laptop snel een eenvoudig te herstellen.

Cameras

GoPro Onderdelen Snel terug in de actie met onze GoPro onderdelen en accessoires.

Overige

Reparatie Gereedschap Al jaren leveren wij professionals en thuis klussers de beste tools. Nu het handigste gereedschap in één overzichtelijke shop!
Verder Winkelen
Bekijk Alle Webwinkels

Betaalinformatie


iDEAL

iDEALVeilig via uw vertrouwde bankomgeving betalen.
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Uw voordelen op een rij:
  • Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
  • Snellere verwerking bestelling
  • iDEAL is bij Game Onderdelen volledig gratis


Achteraf betalen via AfterPay

AfterpayMet digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay
AfterPay voert voor Game Onderdelen het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij phoneonderdelen.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 175 als u voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Bent u al bekend bij Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van € 400.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor het gebruik van Afterpay brengen wij geen kosten in rekening.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


PayPal

PayPalOnline betalen met PayPal: makkelijk, veilig en snel.
Met uw PayPal account kunt u bij ons betalen. Via PayPal kunt u veilig met uw Creditcard betalen. U hoeft uw creditcard niet bij de hand te houden om te betalen. Uw bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos uw gegevens in te voeren.

Met PayPal is betalen online veilig en beschermd. Kijk wat wij doen om uw gegevens en transacties te beschermen en wat u zelf kunt doen om uw gegevens te beschermen. Klik hier om meer te lezen over Veiligheid. Voor het gebruik van Paypal brengen wij 2,5% aan kosten in rekening.


Visa

VisaBetalen met uw Visa kaart.
Uw Visa kaart is standaard voorzien van Verified by Visa. Verified by Visa is een extra beveiligingsmaatregel voor betalingen via internet. Met Verified by Visa doet u uw internetaankopen met een extra wachtwoord. Uw Visa kaart is dan ook dubbel beschermd tijdens het online winkelen. Voor het gebruik van Visa brengen wij 2,5% kosten in rekening.


Mastercard

MasterCardVeilig betalen met MasterCard SecureCode.
Ook bij online betalingen staat veiligheid voorop. Daarom is er MasterCard® SecureCode™. MasterCard SecureCode is uw eigen persoonlijke geheime wachtwoord of code voor online betalingen. Dankzij uw SecureCode kunt alleen u online betalen met uw MasterCard. Uw persoonlijke wachtwoord zorgt ervoor dat u herkenbaar bent als de rechtmatige eigenaar van uw MasterCard creditcard. Voor het gebruik van MasterCard brengen wij 2,5% kosten in rekening.


Overschrijving

U heeft ook de mogelijkheid om het geld over te schrijven. Zodra wij de betaling binnen hebben zullen wij uw bestelling verwerken.

Betaal aan:
Game Onderdelen
Rek nr. NL60RABO0149578504
o.v.v. uw bestelnummer

Voor internationale betalingen:
IBAN: NL60RABO0149578504
BIC/SWIFT: RABONL2U


Bancontact / Mister Cash

Mistercash Als Belgische klant kunt u bij ons betalen door middel van Bancontact of Mister Cash. Door middel van een PIN-code kunt u met deze kaart elektronische betalingen bij ons doen. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.


Giropay

Giropay Als Duitse klant kunt u bij ons betalen door middel van Giropay. Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen.


DirectEbanking

directebanking Als Duitse of Belgische klant kunt u bij ons betalen door middel van DirectEbanking. DirectEbanking biedt uiterste bescherming van persoonlijke gegevens. Een klantenregistratie, noch het opladen van een tussenrekening, noch het doorgeven van creditcardgegevens is nodig. Er worden geen gegevens aan derden doorgegeven. Eindklanten zijn bovendien verzekerd tegen identiteitsdiefstal, phishing en pharming. Daarmee voldoet DirectEbanking aan de hoge veiligheidseisen van online-banking.
Nieuwsbrief