Welkom Bij Game Onderdelen

Smartphones

Phone Onderdelen Zelf uw Samsung, Nokia, LG, Sony, Huawei of BlackBerry smartphone repareren? Met onze onderdelen en gereedschap gaat het lukken!

Tablets

Tab Onderdelen Tablet reparatie onderdelen, gereedschap en accessoires voor Samsung, Lenovo, Asus en Acer.

Computers

Laptop Onderdelen Onderdelen voor diverse laptops en ultrabooks, om uw defecte laptop snel een eenvoudig te herstellen.

Cameras

GoPro Onderdelen Snel terug in de actie met onze GoPro onderdelen en accessoires.

Overige

Reparatie Gereedschap Al jaren leveren wij professionals en thuis klussers de beste tools. Nu het handigste gereedschap in één overzichtelijke shop!
Verder Winkelen
Bekijk Alle Webwinkels

Veilig Winkelen

Om uw webwinkel bezoek zo prettig en veilig mogelijk te maken geven wij u een aantal keiharde garanties, die u van een vooruitstrevende webwinkel mag verwachten.

Keiharde Garanties

- Vandaag Besteld? Morgen In Huis!
- 14 dagen zichttermijn
- Uw persoonlijke gegevens achter slot en grendel
- Achteraf betalen


Vandaag Besteld? Morgen In Huis!

snelle-levering Besteld u vandaag een product voor 17:00, welke op voorraad is, met de betaalwijze iDEAL, Creditcard, Paypal of Achteraf Betalen? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden!14 dagen zichttermijn

retourneren Bij Game Onderdelen krijgt u naast de wettelijke zeven dagen zichttermijn, een uitbreiding van nog eens zeven dagen. In totaal heeft u dus 14 dagen de tijd om het product te beoordelen. U wordt geacht zorgvuldig met het product om te gaan. Beschadigde of incomplete producten worden niet retour genomen.

Binnen twee weken wordt uw geld terug gestort of ontvangt u een nieuw product (mits voorradig).

Uw persoonlijke gegevens achter slot en grendel

SSL Uw betaalgegevens worden beveiligd door middel van een SSL versleuteling. Hierdoor kunnen kwaadwillenden niet zomaar uw gegevens bemachtigen en bent u goed beschermd. SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens.Hierdoor zullen uw betaalgegevens tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.

Achteraf Betalen

Afterpay AfterPay voert voor Game Onderdelen het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Game Onderdelen betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 175 als u voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Bent u al bekend bij Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van € 400.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor het gebruik van Afterpay brengen wij geen kosten in rekening.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Nieuwsbrief